Snad?

Snad?

další listy kalendáře 

obracím 

co budeme dělat 

válka nekončí 

nevím zda si mám 

vypít čaj pomodlit se nebo se smát 

z domů padají kusy zdí 

v oparu intrik a lží 

Ježíš zůstal viset ve vzduchoprázdnu 

na sobě rudý háv 

jako já diví se Bohu 

že nechá umírat 

nevinné 

tak rychle 

bezesné noci 

dětský pláč 

chce se mi plakat nebo 

se smát 

válka skončí brzy 

snad? 

 

Autor Sára Černá, 15.05.2023
Přečteno 82x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí