Šeptání jedné kapky

Šeptání jedné kapky

Anotace: ~~~~~~~~~~~~

~ .......................~

Je kapka deště
něžná a třpytivá
šeptá ti do ouška
slovíčka bláznivá
že jenom tebe ráda má
ta kapka deště
je asi holka bláznivá
a potom dolů padá
zastaví ji až tvoje hruď
/hele,tady buď/
ona pomalu
si klouže níž a níž
tobě snad hlavou běží
kde se zastavíš?
Kapka se zeptala.
Ty nevíš?

Ale najednou
se ta milá kapka vypařila
prý si tě dnes vůbec
ani kapku neužila
je asi bláznivá
i tak to s kapkou deště
někdy chodívá.
Tak si někdy s jinou
popovídej,víš
a bláznivé přání
ji rád vyplníš.

Rozumíš?
Snad se chlapče nestydíš.
-----------------------------

..............

------------------------

Autor Květka Š., 19.05.2023
Přečteno 59x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Frr, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kapka příjemně vlahá...
Dobrý nápad, taky jsem kdysi o kapce něco stvořil.

19.05.2023 17:15:17 | Koala

Pěkné

19.05.2023 15:06:34 | mkinka

DÍKY...

20.05.2023 13:38:43 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí