Panenka

Panenka

Anotace: Je na světě spousta krásných lidi...ae občas je těžké tu jejich krsu objevit

Panenka , co v dlaních mi vyrůstá
Rokvétá jako poupátko
V životě bude si hodně nejistá
Vždyt neviné je holátko

Až však dosáhne více let
Krásou budeoplývat
K nohám ji padne celý svět
Ač štěstí ji nebude hýčkat

Dokud si nevšimne v čem je ta krása
Kterou září jak sluníčko
Nepotká ji na cestě spása
Snad jen radosí maličko

Ale jednou snad za časy
Uvědomí si svoji chybu
Že nejde jen o krásy
Co člověk vidí zvenku
Autor llussinka, 27.03.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí