Král

Král

Anotace: ...

Ke kolejím se blíží tiše,
slinu ztěžka polyká,
z abstinence sotva dýše,
o kameny klopýtá.

U Třech křížů zastaví se,
na kolej se podívá,
ještě krok a smí stát se,
že neumře zaživa.

Poslední dávku si vytáhl,
na pražec ji položil,
do stříkačky natáhl
a pustil krále do žil.

Položil se v klidu na zem,
tělo už nic necítí,
vypadá snad jako blázen,
když leží přímo pod sítí.

V síti jiskra přeskočila,
přiblížil se velký stín,
kola rychle zasvištěla,
rozpůlila jeho klín.

Kostky o čest svoji hrál,
se smrtí tu černý stín,
na kolejích leží král,
co měl jméno Heroin...
Autor Hydrostar, 27.03.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí