Dáška

Dáška

Anotace: slečna mého bratra:)

Konkurence všech dívek: Dáška
Miluje ji každý, nejvíc však bráška
Filip a Dáška se milují
Společnou budouctnost ve snech si malují
Ti dva bez sebe nemohou žít
Brzo se vezmou a přestanou snít
Dáška je na všechny hodná a milá
Jde z ní radost a velká síla
Pomáhat všem dokáže
Laskavost jim tak prokáže
Nádherně svými prsty kreslí
malá je, jakoby vylezla z jeslí=)
Avšak chlapce má velkého do nebe
Tahle báseň není pro něj, ale pro tebe!
Autor wigi.sama, 27.03.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí