Propast

Propast

Propast

Řítím se, do propasti, temné
Už ani nevím, jak moc je to, nepříjemné.
Vtáhnout mě do propasti, daří se...
Neboť propast se velkoryse, sužuje.
Dělí se na dvě části, dvě možnosti,
A to být v ní v té rychlosti, společnosti,
Za všech okolností.
Můžeš mít schopnosti, dostat se z propasti, ven
A tak využij svůj všechen,
Zbytek chtíče žít, na místo smutku, se řiď
Minutu zármutku, vyměň za propast
A nenech tuto přijatelnost, propást.
Z propasti, dostaneš se ven,
Jen snaž se víc, být obklopen,
ne být utopen, v těch zrádných skulinách,
Co bijí tiše, na poplach!
Autor Katka1238, 30.05.2023
Přečteno 81x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí