Voda

Voda

Anotace: Je to trochu zamotané a s podivným koncem..Který by se asi nečekal.

Život se točí jak pod hladinou vír,
Užívej si každý den,
však nezapomínej na svůj sen.
To je jediný života elixír.

Život jako řeka teče,
Některé sny o kameny trýští,
Jako láska se potok vleče,
Nápady jak pramen prýští.
Stejně i lež se kalí,
Proti pravdě čisté,
Na osud jsme všichni malí,
A žádné touhy nejsou jisté.

Sny které si do banky střádáš,
Odpovědi neznáš a tak hádáš.
Touhy po moři plují,
Pouta lásky paže let kují.
Jak na vodě měsíční zář,
Jak na stole vylitý kalamář,
Touhy vidíš jít,
Užíráš se a bráníš se žít.

Bez lásky a touhy,
Je život nudný a dlouhý,
Užij si svět na plný točky,
Svět nosí se jak sněhové vločky,
Přitom taje rychle,
Ve vodu se změní,
Už vypadá jak krychle,
Jen tak dál a je po ní.
Autor Prousan77, 27.03.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moje stovka pro Tebe.. tak se mi ti nějak udělalo smutno.... :D no jo.. básnická můza nás nikdy neopustí...

01.04.2007 20:24:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí