Vzpomínám

Vzpomínám

Vůně vlasů Tvých, 

myšlenky na krásný hřích 

Oblohou letět na "saních"

Eufórie plně být

 

Mezisvětí života a stínu,

nepropadnout života splýnu.

Modré slunce v očích mít

Uvnitř žhavou lávou vřít. 

 

Zelené slunce lesa

nebeskou něhou v mezisvětí plesá. 

Čas stojí i pádí dál

Opodál kůň slunce ržál. 

 

Psssst. Do rukou něhu dal

nechápe, kdo stojí opodál 

Svět zmizel

čas tiše stál.

 

~☆~

Autor Protos1182, 15.06.2023
Přečteno 96x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Marten, Psavec, Frr, Marry31, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...splynu se splínem...to bych nerad....;-)jinak dobrý...

15.06.2023 15:11:44 | Marten

Velmi procítěné

15.06.2023 10:02:25 | Marry31

Krásně snivé

15.06.2023 08:55:45 | kozorožka

Mám ráda básně o modrých očí. Něžné vyjádření i citové.

15.06.2023 05:54:38 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí