Vážně nepočkáš ještě chvíli?

Vážně nepočkáš ještě chvíli?

Anotace: někdy stačí vyčkat o chvíli déle a získáte více(neplatí ve všech případech)

čekala na vlak směr Ráj
myslela že přijede v zelený háj
vlak tu však není, není a není
to ji vytrhlo ze sladkého snění
Ach ne né jak se to stalo
copak se to od boha čekat dalo?
dívka se nevzdává nadále doufá
po pár dnech si už však zoufá
teď přijel vlak, ale směr Peklo
třeba je tam líp to by se šiklo
minutu ještě mohla počkat
a v Ráji by se nechala anděli hýčkat
pro nedočkání ztratila sama sebe
mohla se dostat do krásného nebe
teď bloudí v hlubinách zrádného pekla
před nikoho by už ani nepoklekla
ke všemu ztratila veškerou víru
v bráně ke svobodě nehledá škvíru
dívka šílená pěkné to trdlo
vše se jí na nádru asi nějak zvrtlo.
Autor malajaja, 27.03.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí