Smírčí kámen II.

Smírčí kámen II.

Za každým kamenem

je osud člověka,

jej ze skály zbloudilý

svým dlátem vyseká.

 

V každém je příběh

o zmarněném žití,

o lásce bez naděje,

o zvadlém kvítí.

 

Na věčnou památku

tu stojí v poli,

vypráví těm, kdo jdou kolem,

co ještě i po létech bolí.

 

Ty kameny mají usmířit

zlobou zjitřené rány,

a pro paměť všech,

mají být uchovány.

Autor Kan, 15.06.2023
Přečteno 47x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Kacíř, šerý, Fialový metal, Psavec, Marťas9, Helen Mum, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí... děkuji.

15.06.2023 19:41:36 | Helen Mum

To mě velmi těší. Děkuji za komentář. :-))

15.06.2023 20:55:21 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí