Plimba

Plimba

Anotace: švestek nikdy nejni tolik,aby zapomenul Jára kdákat

Ploutef-rukavička saténového charakteru-teniska
Teniska rukavičkového charakteru-už neni zima
Ploutef-plouteff-ploutefff
Gdo řeknul řeknutí,že se nemůže vepřo?
Rtuťovým povříslem a fikané Alžbětě se předtáčí ohňostroj
Však tomu malému Vašíkovi ještě pořád nadbíhá
Kouří,onanuje,holospí,labutně,vodně tahá bursky
Letuje,povykuje a zvíci granátometu uspává,ječí
"uklidni se"!ječí a ječí a když ne ,tak ječí

Interesantní zájem však vtírá do celebrit a jejich obsahu,nicvíce,Járovi nohavičky ustřiženy jestiť

Je to v podstatě taková maličká Líza
pouhé hrátko si na lechtání

Botičky,ach botičky,nového praparadousle se hřejí u tisícátých syrečků
Černý fusekle,černý sufekle,fuseklý černě,sufeklý
čureně

Prasata maj Plimbu a nic se ztahuje zpátky
Nic má doly v Afrikově podhořmijí,božínku toť nádhera
Nic má choutky téměř jako by se snažilo ušetřit
Věk hraje na klavír o sedmi neznámých
Jára hraje na střih krempolínu vtudovlákna

Dýlenak uotro jekaj
mnylatro kohout kohněch kotypra
na stráni syližíje štel štela štelar šterala šterlara

Lolo Lo lolo Lo Van Ngu nguj nguji
Švestek,předšvestek,zašvestek,nadšvestek,ušvestek,jišvestek

Ázijova krumlična,neopoddálí,je ztrhatruštna
Je zběwousla,ja,je,je běhovuzla,je nedveře,jestiť nedveřmi

V Krasnojarsku stále stejných návnad užívají,jak když
V krásné přírodě zmírá tank nebohý
V kráse Litomějova Potměcha,skví se Fuseklín

Fuseklín švestkami nikdežá,Nikdežrát,Nigdedrát,Nikohout
Nina,Ninana,Ninaka,Nikana,Nikada,Nikafa,Nikja,Nikau

Soulajtkrííí,satujerin,saturefhb
vjeotuu dhgf
Autor Mrášnivor, 27.03.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fusky

30.08.2007 17:01:00 | pšouk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí