Hloupoučká

Hloupoučká

Anotace: Hledejte v tom pravdu, vše má svůj smysl, nic není jen tak... Kdo chce, ten to pochopí, zbytek si hold bude muset lámat hlavu

Co tě to popadlo doufat ve štěstí
dívko zmatená plná rozporů
ty víš že není pro tebe
a trápíš se sama zbytečně
ty hledala jsi v jiných oporu
mezi lidmi na největším náměstí
a teď své srdce vyléváš do nebe
a sedíš smutně a netečně
Řekni si: Dobrá výtečně
teď půjdu dál svou cestou životem
Už se neohlížej zpět
nic tam není
jen trápení
co jsi tam nechala… Pár smutných vět…
Mon amoure… Je t’aime …
Autor pax.deora, 28.03.2007
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí