Avalokitéšvara

Avalokitéšvara

Zaslech' jsem v noci melodii
zvonečku Dilbu z Nepálu.
Jsem ještě vzhůru, nebo žiji
víc ve snech, nežli v reálu?
.
Pod rukojetí z hromoklínu
sukýnka znělé zvonoviny
ukrývá cudně ve svém stínu
srdce z daleké mlhoviny.
.
Když pošleš zraky nočním nebem,
pak zahlídneš tam v dáli bod.
Z té hvězdy zpívá jen pro tebe
železo plné alikvot.
.
Tak jestli trpíš něčím v těle
anebo v mysli, jak zní zkus.
Třeba jsem velkým léčitelem...
... anebo mám jen tinnitus :o)

Autor TRlVlUS, 05.07.2023
Přečteno 93x
Tipy 7
Poslední tipující: kozorožka, Frr, Psavec, zde.neck, šerý, MatyhoZmaty, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí