Nebýt...

Nebýt...

Byl by pak klid, nebýt než žít?

ticho, starosti ano, či ne?

Řešit starosti každého dne?

 

Neví nikdo, peklo či ráj

propast, bezradnost, zoufalství kraj.

Ticho, ten léčivý listů šum

z šílenství postaven vlastní dům.

 

Nicota  beznaděje

Nemožné že někdo přeje?

Proč, záleží na tom snad 

Rozervanou duši,  někdo mi složí snad?

 

Ne, komu na tom záleží, 

zoufalství 

Touha života je přítěží

Né v jiném světě, těle snad.

 

~♥︎~

Autor Protos1182, 06.07.2023
Přečteno 83x
Tipy 17
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marťas9, Stanislav32, Fialový metal, Psavec, kozorožka, Frr, Marry31, Žluťák, Iva Husárková, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To snad ani není dilema. Říkám si tak chvílema...

12.07.2023 11:46:05 | Jan Kacíř

Nic nevzdávej, vždy je v životě více cest. Tu svou určitě najdeš a budeš šťastný.

08.07.2023 21:21:45 | Marťas9

Objímám. Ať je líp. Píšeš srozumitelně a bolavě. Máš mou podporu.

07.07.2023 01:16:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí