Naštěstí nic netrvá věčně

Naštěstí nic netrvá věčně

Anotace: ~~~~~~~~~~

.....................

~~~~~~~~~~
A zase dnes naprší
do listí kaštanu
co před domem stojí sám,
od okna ‬se nepohnu
šumění deště poslouchám.
Zafouká vítr a prší stále víc
déšť si ťuká do klávesnic
zní to jako charleston
či z blízkého kostela zvon
a do toho jako bicí
zní i bouřkový hrom.

Někdy i ledové kroupy
jak rumba koule jsou slyšet
a blesk rozpůlí i nebe
ani živáčka venku vidět není
někdo se dá i na modlení
vždyť chodit si jen tak
v takovém nečase
to opravdu moc nechce se.

Naštěstí nic netrvá věčně
po dešti slunce svítí
a vzduch je takový čistý
a voní vodou až neskutečně.
Z blízkého lesa jsou cítit i houby
fakt,nekecám
zítra...je posbírám.

~~~~~~~~

----------------------

Autor Květka Š., 11.07.2023
Přečteno 61x
Tipy 12
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Žluťák, šerý, ukrytá v máku, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obrázky, duha, text. Pohoda. Bezva.

11.07.2023 15:15:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí