Lidstvo

Lidstvo

Lidstvo - přesloženo z originálu

The Last Knife Fighter - Mankind (Acoustic) - YouTube

 

říká nápad, že je pravdou ještě dříve než své jméno může vůbec znát

prsty mířit na každého komu můžeš kousek viny svojí ještě dát

je to kouzlo nebo jen trik tenhle klobouk stejně nosit nikdy nesmíš ven

za korunu nenávisti šklebíme se obchodujem s drzým úsměvem

 

tak zanech svár

u dveří

krutá slova z pusy nepusť ven

tak nech to být

a dej si klid

budeš chvilku jako člověk žít

 

když problém potká řešitele tak si lidi dají zlobou mnoho různých jmen

však že hru s čertem řešitelem nevyhrajem na to často nikdy nepřijdem

oba týmy přísahají že už značný náskok mají a vidí se jasným vítězem

netuší že v hádce prudké ztrácí čas a že brzy skryje jejich chorá těla zem

 

tak zanech svár

u dveří

krutá slova z pusy nepusť ven

tak nech to být

a dej si klid

budeš chvilku jako člověk žít

 

všechny cesty v jednom směru vedou pro ty kteří druhé umí nevidět

vždyť rozlobených klaunů v každém městě napočítáš tisíc dvě stě pět

často se pak děti starších ptají jaké je to růst a nikdy nedospět

jak je staří slyšet mají přes hluk který vydávají stavbou zdi co rozděluje svět

 

tak zanech svár

u dveří

krutá slova z pusy nepusť ven

tak nech to být

a dej si klid

budeš chvilku jako člověk žít

Autor Uličný, 19.07.2023
Přečteno 127x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná!

19.07.2023 07:02:22 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí