Dřepíme na pláži lásky

Dřepíme na pláži lásky

Anotace: ze šuplíku 15.7.2005 (Liter)

Dřepíme na pláži lásky
mezi Picassovými mandolínami plnými písku
zahrabanými hlupci kteří neznají žádné tajemství
mastnými papíry od svačiny
klepety mrtvých krabů
a otisky hvězdic

Dřepíme na pláži lásky
mezi mořskými pannami vyvrženými na břeh
jejich uřvanými dětmi a plešatými manžely
mezi umělými a dřevěnými zvířátky
s nohama ze lžiček na zmrzlinu
která chodí a milují jenom proto
aby se najedla

Dřepíme na srázu lásky
bezpečni tak jak jen dřepící mohou být
mezi loužemi zbylými
po slaných přílivech sexu
a sladkými říčkami spermatu
a zplihlými ptáčky pohřbenými
do měkkého masa písku

A dosud se smějeme
dosud běháme
dosud se vrháme
do člunů lásky
ale je tam větší hloubka
a je mnohem později
než si myslíme

Všechny záchranné pásky nás brzdí
všechno jde ke dnu

A my pijeme a topíme se
Autor Alci, 24.07.2023
Přečteno 105x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Psavec, šerý, Jan Kacíř, Sonador, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Festival představivosti" na mojí notu. Hodně se mi líbí*

24.07.2023 11:06:54 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí