Budem

Budem

Anotace: šuplíkovka 6.3.2007 (Liter)

Budem si přát hezké sny bez nočních můr
postele obložené náhražkami citů
mizí stejně rychle jako poslední výtisk
selhání v limitovaném vydání
Vyhladíme všechny ostré nerovnosti
svým dechem zamlžíme okna
a sfoukneme svíčky z dortů
oslavujíce další bláznivý den
...a třešničku nakonec zavěsím na své ucho

S ÚSMĚVEM

Budem se balit do neprodyšných vrstev
touhy a přece volně vydychovat
šťastní a nedokonalí
Spolkneme slova která beztak dosud
nikdo neobjevil
slova co by popsala tu
neuvěřitelnost v našich srdcích
Patentujeme si osobní radost
ve snech jež žijeme
...a nakonec zasadím tu pecku z třešně

S NADĚJÍ
Autor Alci, 25.07.2023
Přečteno 98x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, šerý, Psavec, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí