Přijde čas

Přijde čas

Anotace: Liter, 9.9.2005

Nejsem tak hrdá
jen odolávám
zrcadlům doby
pokušení
póze poševních
signálů
citlivým chlapům
kteří pláčou
když je něco
nebo všechno
definitivní...

Snad objevím
ženskou ješitnost
majestát souladu
křehkost pouta
lehký krok
v obtěžkané mysli...

Přijde čas
a složíš mi
nesmrtelný epitaf
o tom
co vše mělo
vlastně smysl...
Autor Alci, 26.07.2023
Přečteno 87x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, Psavec, Jan Kacíř, zde.neck, šerý, Fialový metal, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná práce. Líbí se mi to*

27.07.2023 00:52:48 | šerý

ST
Čas nepřichází
Čas plyne
***
A co je ... epitaf.

26.07.2023 23:00:35 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí