O štětci, podzimu a hezkých chvílích

O štětci, podzimu a hezkých chvílích

Anotace: Liter, 16.10.2006

Namáčím štětec
do palety
svého barevného podzimu
Každým tahem
vznikají obrazy
jednoho dne - jedné chvíle
které si postavím
na piedestal
osobní galerie
pod názvem "All colours of happiness"

Venku padá listí
paleta vysychá
barvy z obrazů
bělají
a vytrácejí se ze svých obsahů
Zimou slábnu...

A přesto "tam někde"
sílím a ožívám
a maluju pozvánky
na další pompézní vernisáže...
Autor Alci, 30.07.2023
Přečteno 81x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, zde.neck, šerý, Penemue, kozorožka, Psavec, MatyhoZmaty, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pestrobarevné :)

30.07.2023 22:06:15 | MatyhoZmaty

Hodně pěkné.

30.07.2023 20:36:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí