Příběh o píšťalce

Příběh o píšťalce

Anotace: ..na počest prokletým básníkům..

Píšťalka se rozhodla
že si vyjde do světa
nezná ale všechny zla
jde do světa bez světla

světem si tak kráčí
až do podivného místa
kde všichni pláčí
kde pro radost není dost místa

pro moc a pohodlí
klidně zapomenou
že kamarádi nejsou podlí
a nemají víru svou

Tak píšťalka na pomoc
přivolala basu
hráli pro ně celou noc
byla to však ztráta času

tak oba na pomoc
přivolali housle
hráli pro ně celou noc
jenom velká nouze

tak se rozhodli
peníze jim vzít
konkurovat si uz nemohli
nemohli se bít

zbývalo jim pouze
zpřátelit se na molu
vznikl přítel do nouze
umřou jenom spolu
Autor Tvůj kamarád Kodein, 29.03.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí