Když ti Bůh šeptá báseň

Když ti Bůh šeptá báseň

Anotace: ...

Když ti Bůh šeptá báseň
tak samozřejmě
jako když zelená se vpíjí do modré
jako roztančené kapky potu
na nočním parketu
po nekonečně vláčném milování
na poutních místech času
žij to !

Když ti Bůh šeptá báseň
vždycky se zastav
a poslouchej
všechna ta slova
co vzejdou z ticha
a linou se kolem
lačných úst směrem k srdci
slova co hladěj a pláčou
v úžasu nad všemi krásami světa
slova co se roztejkaj
do toužících očí
jak otisk věčnosti

Když ti Bůh pošeptá báseň
tak to nepropásni
a drž mě prosím za ruku
ať tě neztratím na prvním rozcestí
ať se neztratím v sobě
drž mě pevně
že to není sen
zapomenutý v kapsách věků

Když ti Bůh pošeptá báseň
je to vždycky
poezie lásky
Autor Alci, 06.08.2023
Přečteno 125x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, BArBArKO, IronDodo, zde.neck, Fialový metal, Misha, IkkarisKa, MatyhoZmaty, mkinka, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí