Sú dni, ktoré by som chcel vrátiť späť

Sú dni, ktoré by som chcel vrátiť späť

Kdesi v ďiaľke znejú blesky
kto nás utíši
sme si nekonečne vzdialení
zradení vlastnými ústami

Obrazy- spustené opraty
som väznený
silou šialenej slobody

Mrzí ma každý úder biča
cez slzy
padali záblesky kovu
nechali zjazvenú tvoju tvár

Mrzí ma
a viac než pohľadu tvojich očí
sa desím temnoty
ktorá vo mne trhá
to čo ľúbiš na kúsky
Autor Garkain, 20.08.2023
Přečteno 80x
Tipy 11
Poslední tipující: IkkarisKa, Sonador, Marten, RadekČ, IronDodo, MatyhoZmaty, mkinka, Anfádis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi každý má dny, které by chtěl vrátit.

21.08.2023 14:28:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí