Bílá smrt

Bílá smrt

Anotace: .....

Sbírka: Od A do Z

Černý ďábel chyt mě za pačesy
v zoufalém pokusu vrátit zašlé časy.
V zoufalé touze ve mně zabít štěstí
a mučit mou mysl zaťatou pěstí.

Černý ďábel pod krkem mě chyt.
Žádný fejeton, ba ani vtip.
Jen nahá pravda a holá skutečnost.
Nezvládám bolest, mám už dost.

Šedý anděl objal mě v mé agonii.
Jeho paže- slizké, jako zmijí
omotaly moji hruď.
Mám zemřít? Buď jak buď.

Šedý anděl s ďáblem černým
oba mně nadmíru věrní
drželi pevně znavený můj trup.
Snad jako dar pro bílou smrt.
Autor Mia, 29.03.2005
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí