Fuckup

Fuckup

Anotace: Zase jsem pil

Dívám se do studny,
ve studni dub.
Studna je hluboká-
či je to kaštan?

Mýtina uprostřed,
kol rezavý les,
reaktor daleko,
bojím se tebe.

Máš smích zvonivý,
zvoní kov v tobě?
pohled máš hluboký,
padám do studně.

Protkaná inkoustem,
krásná i bez něj,
krásná jak obrázek,
co máš na ruce.

Duši máš umělce,
já zase prasklou,
prací jsi pro znalce,
já na pár facek.

Dívám se na tebe,
ty mě však nevidíš,
na facebook nedávám
fotky své rodiny.

A proč že bojím se?
Ve studni topit se?
Nechci vodu polykat,
na kterou jsem nablil.

Alkohol děsí mě,
nemám ho rád,
vždycky když mi ho daj,
život mi krad.
Autor Ovaleš, 26.08.2023
Přečteno 100x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Psavec, kozorožka, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí