Tady a teď

Tady a teď

Anotace: další báseň poznamenaná zklamáním a hořkostí nenaplněné touhy :-(

Sbírka: Jirkovi

Kéž bys byl TU
Však vím, jsi tam
Nechápeš?
Navždy budeš sám!

Jen počkej, až dívky ty
které k Tobě mluvily,
ty dívky, perly, kapky dne
odejdou druhá po jedné.

Ty budeš sám,
Ty zůstaneš...
A život Tvůj?
Jen povzdechneš...
Autor Petite Francaise, 29.03.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí