Zasnění Snílkové

Zasnění Snílkové

Anotace: ..

Okolo země poletují,
tucky rozespalých snílků,
mají spousty iluzí..
které je nadnaší vzhůru,

Věří lásce a přátelství,
v planou naději,
v to,že se vše v dobré obrátí,
že nepůjdou sami slepou koleji..

Nekteří se nikdy neprobudí,
poletují v magickém kruhu.
a hledají to překrásné zakoutí,
kde promlouvají k bohu,

Sní o ráji a lekhkosti bytí,
o růžových zahradách bez přetvářky,
ve vstřícnost všech srdcí,
ve svět bez stěn a bez hranic..

snílkové bezmocní,
drží nás nad vodou,
do skonání slunka,
s povznášející náladou..
Autor Roger, 29.03.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí