Láska je čarodějka

Láska je čarodějka

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~~~~~

.................
V krámku s květinami
tam slečna prodává
a všechno krásně voní
komu dnes váže
tu kytku jarní?
Ta kytka z konvalinek
je pomněnkami zdobená
pro mámu i babičku
kytička „jako lísteček“
pro radost stvořená.
Ta slečna z krámku
o svoje květiny pečuje
každému kdo poprosí
květiny na lásku daruje.
Květy od květinářky
ty smutek neznají
jsou tisíckrát voňavější
štěstí a lásku dávají.

Láska je čarodějka
a slečna z krámku čaruje,
každý květ
pohladí u srdíčka
taková květinářka je.
Tak račte dámy,račte páni
máme tu hodně květin
na rozdávání...
Toto voní.

~~~~~~~~~

....................

Autor Květka Š., 31.08.2023
Přečteno 77x
Tipy 11
Poslední tipující: Marťas9, Bufik, Vivien, Žluťák, IronDodo, Jiří I.Zahradník, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano.

31.08.2023 13:50:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí