Na zápraží

Na zápraží

Anotace:


Stojíš na zápraží

Další noci 

Opřená o zeď

Starých zítřků

A čekáš

Než hvězdy

Ukážou ti

Další směr 

 

Budoucnost

Obcházíš 

Po špičkách 

Když tady

Šeptá ti

Ať ještě chvíli

Počkáš

Než se vydáš

Vpřed 

 

V hlavě máš

Tolik linií

Tolik slov

Tolik možností

Ale v roli

Gentlemana

Necháváš vybrat

Nejdřív ostatní 

 

Protože víš

Víc než chceš 

A přesto 

Necháváš ticho

Mluvit za tebe

Když odcházíš

S nocí za roh

Dalšího sbohem

 

Autor Denael, 01.09.2023
Přečteno 73x
Tipy 8
Poslední tipující: Koala, Stanislav32, narra peregrini, Jiří I.Zahradník, kozorožka, Bufik, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neobvyklý formou - což mě se líbí - odsejpá to.
A hodně zajímavý i obsahem. Myslím, že dost z nás se to týká.
Za mě dost dobrý.
Proč tak málo ohlasu... ?

12.09.2023 18:42:51 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí