Ten,který uměl proměnit...

Ten,který uměl proměnit...

Anotace: Ten pro ni jediný a pravý???Pravý to pro ni nebyl,ale jediný bohužel ano...

Žiletka,spousta krve a dvě ruce zvadlé
jedna ustaraná tvář a jedno srdce zchladlé...

Takhle tam ležela,dokud se neobjevil TEN,
ten jediný pravý,co z noci dělal den.
Ten jediný co proměnil smutný pláč ve šťastný,
jediný co proměnil strašný život v překrásný
jediný,kdo ústa donutil k úsměvu zas
jediný,s kým tolik rychle ubíhal čas.
Ten jediný kdo dokázal vrátit jí sny
jediný kdo rozzářil pochmurné dny
ten,který ostatním "pomáhal" též.
Ten,který proměnil pravdu v hnusnou lež.

Žiletka vedle ní a dvě ruce zvadlé
Tvář už je bez výrazu,srdce zas zchladlé.
Jenom je kolem ní trochu víc krve...
Ale jinak tam leží stejně jako prve.
Autor mosquito, 29.03.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle ne.Jak to mohl udělat?Báseň je krásná, procítěná jako bych ji právě poslouchal a ne jako bych ji četl.Je dokonalá, srdéčko mé smutní pro tu zradu.

30.03.2007 09:07:00 | Azazen

Tak to je dost silné.

29.03.2007 21:59:00 | LitaciLee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí