Dočasně nedostupná

Dočasně nedostupná

Anotace: šuplíkovka, Liter, 19.9.2005

Jsem číslo
dočasně nedostupný
dnes nevybírám vstupný
do mýho světa

Po právu veta
budu se ztrácet
možná i vracet
k mementu střely

Teď už jsme bdělí
v nedostupné síti
v číselným bytí

Nechme se uležet
bude nám záležet
na krocích času
na vnitřním hlasu

Tak jsme si navzájem
dočasně nedostupný
srdeční podnájem
v míjení není nutný...
Autor Alci, 05.09.2023
Přečteno 126x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Anfádis, Psavec, jenommarie, kozorožka, Žluťák, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paráda báseňková... i mně oslovila mocně

05.09.2023 09:38:53 | cappuccinogirl

Děkuji za tuto báseň. Je obsahově velice silná.

05.09.2023 08:48:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí