Souznění

Souznění

Anotace: ...

Za týden
skočíme si do náruče
a budem si povídat
jako vždycky
sami spolu
do svítání
do prvního
pošimrání sluncem

Za týden
chytnem se spolu
za ruce a prochodíme
noční Prahu
ulice zítřků
zákoutí včerejšků
v symbióze dneška

Za týden
dlouze se obejmeme
oba to potřebujem
a budeš mi naslouchat
a já zas Tobě
naladěni na stejnou vlnu
pochopení

Za týden
usneme spolu
opojeni životem a láskou
dvě spřízněné duše
v dokonalém souznění

Každá minuta
s Tebou
je dar
Autor Alci, 07.09.2023
Přečteno 95x
Tipy 17
Poslední tipující: Marťas9, CULIKATÁ, IronDodo, Jan Kacíř, mkinka, Psavec, Žluťák, Kaňka, Anfádis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné souznění dušiček bude.-)

08.09.2023 11:41:07 | CULIKATÁ

To je nádhera a ještě Praha k tomu

07.09.2023 21:39:45 | mkinka

Krásná, moc

07.09.2023 20:58:53 | Anfádis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí