www.obyčejnéráno.cz

www.obyčejnéráno.cz

Anotace: ...

To ráno
bylo jako
ve snu
Obyčejné
a přitom něčím
věčné
Nestalo se nic
a vlastně všechno
Žádné proč
a žádné proto
Byli jsme jako v bublině
Tolik lidí kolem nás
ale my je nevnímali
My měli oči jeden pro druhého
Kdyby se ta energie
dala zhmotnit...
To ráno bylo jako každé
jiné
Venku sluníčko
a na stole voněla káva
Chutnala stejně jako jindy
ale jako bychom ji pili poprvé
Zvláštní
To ráno
Úplně obyčejné ráno
které nás změnilo
Navždy
Autor Alci, 11.09.2023
Přečteno 66x
Tipy 8
Poslední tipující: janewe, IronDodo, Anfádis, CULIKATÁ, Psavec, cappuccinogirl, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta káva chutnala stejně a vy jste byli jiní...

11.09.2023 22:53:19 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí