Sluneční západy aneb jak jinak

Sluneční západy aneb jak jinak

Anotace: Tuhle báseň jsem nehledala já...ona si našla mě...

Sluneční západy vládnou světu
všimneš si ho a nedokončíš větu
sluneční západy není vzácnost
je to předem psaná budoucnost

Přicházejí potají měsíc se na nebe vkrádá
přicházejí potají když slunečnice uvadá
přicházejí potají s plnou dlaní soukromí
přicházejí potají víc toho však neumí

Někdo se jich obává jak krokodýlých očí
další část populace jim za dárek vděčí
jiní je s napětím a cigaretou očekávají
a ti poslední na jejich sledování čas nemají

Poslední pohled na nebeské záře
to už spousta hvězd oblohu páře
přes žalucie, mříže, záclony měsíc proniká
kdejaká duše se na něm opíká
Autor Never, 30.03.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo já vím...jak říkám...našla si mě já jsem s ní moc nepracovala jen jsem napsala to co říkala...ale děkuju:)

02.04.2007 22:06:00 | Never

Básnička se mi moc líbí, ale ty verše by chtěli trochu doladit.Moc hezký:).

02.04.2007 10:59:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí