Pak se dáme do cvičení

Pak se dáme do cvičení

Anotace: ~~~ ~~~ ~~~ ~~~

-------------

~~~~~~~~~~~
Potěšilo pána,paní
sluníčkové pousmání
nevadilo jim stmívání
to nic nezmění.
Budeme brát ochlazení
místo deště zasněžení
chvíli budeme schovaní
třeba doma u topení.
U vínečka povídání.
Totiž....
brzy ve vodu se mění
to sněhové vločkování
než dopadne bílé není.
To bude jarní oteplení
ranní ptačí štěbetání
v parku jarní procházení
času letní nastavení.
Vždyť skončilo přejídání
čokolády jak zdobení
cukroví a napečení
a my jsme trochu zaoblení.

Tak se dáme do cvičení
mírně budem zeštíhlení
do nového oblečení
móda ta se pořád mění.
To je škoda vážení
...či není?
Ale co...jako každý rok.

~~~ ☺ ~~~

----------------

Autor Květka Š., 19.09.2023
Přečteno 66x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva

19.09.2023 14:49:52 | mkinka

Pobavila :-D
A ten drink, bych si po cvičení dala, mmmm :-)))
Krásný den

19.09.2023 14:47:09 | Venuše nad ránem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí