Ptám se sama sebe

Ptám se sama sebe

Anotace: ...

Ptám se sama sebe,

co je smyslem mého bytí,

proč jsem tady na této zemi, jaký je můj cíl?

Odpovědi ve vlnách moře a hvězdách hledám,

v hlubinách svého srdce, tam, kde se moudrost skrývá

 

Ptám se sama sebe,

jak svou pravou podstatu najít,

jak svojí vlastní jedinečnost a sílu objevit?

Odpovědi ve větru hledám, který mi tajemství šeptá,

ve stromech , které mi stabilitu a trpělivost ukazují

 

Ptám se sama sebe,

jak žít plným autentickým životem,

jak štěstí a naplnění v každém okamžiku objevit?

Odpovědi ve svém nitru, ve spojení s přírodou hledám,

v láskyplném souznění s lidmi, kteří mi sílu dávají

 

Ptám se sama sebe,

jak se milovat a odpouštět naučit,

jak se stát lepší verzí sama sebe?

Odpovědi ve svém vlastním růstu a sebepoznání hledám,

ve vnitřním klidu a harmonii, které mi klid přináší

 

Ptám se sama sebe,

ačkoliv odpovědi vždy jasné nejsou,

věřím, že každý krok mě blíže k pravdě a poznání vede

V hledání a ptaní se sama sebe dále pokračuji,

protože v tomto nekonečném putování,

síla a krása mé existence spočívá

Autor Misha, 20.09.2023
Přečteno 46x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí