Ohnivý tanec

Ohnivý tanec

Anotace: ...

Ohnivý tanec plamenů ve tmě,

vysoko nad námi se jiskry vznáší

Rozprouděný vír plápolajících snů,

do svého kouzelného okouzlení nás vtahuje

 

Plameny s nesmírnou grácií tančí,

ve vlnách vášně se jako tanečníci vznášíme

Ohnivé švihy a smyky plněné emocemi,

které život do temnoty noci přinášejí

 

Jejich světlo tmu kolem nás osvětluje,

cesty, které byly ztraceny rozjasňuje

Ohnivý tanec nám cestu ukazuje,

kam se vydat za svými sny a přání

 

V každém plamínku je skryto tajemství,

příběh, který chce být vyprávěn

Ohnivý tanec je jako život samotný,

plný energie, vášně a nekonečného pohybu

 

Tímto ohnivým tancem se unést nechte,

k němu se přidejte, svou vášeň rozpalte

Plameny svou píseň zpívat nechte,

ať ohnivý tanec vás svou sílou a krásou naplní 

Autor Misha, 20.09.2023
Přečteno 53x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, mkinka, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí