LEGES UNIVERZUM

LEGES UNIVERZUM

Anotace: ...Jak také jinak,no ne??:o))

****************
Leges Univerzum
****************

Večer tiše,šelma dává přednost kožešinám
před mým klínem-teplou jistotou...
Knoflík po knoflíku Tvou duši jemnou rozepínám,
zevnitř dýchne chlad,tak se halím samotou
jak do pláště,co přede pavouk vztahů.

Jen pro Tebe tvořím virtuální svět všech bláznů.
Lex 1. zní: Snít už napořád...
Připrav se,lásko,na vesmírný let.Já žasnu,
co může znamenat,když řeknu : "mám Tě rád..."
Lekce z Kámasútry jsou všechny někde v tahu...:o(

"Nic naplat",říkám."Trpím levitací!"
Sraz u hvězdy,co píšou o ní v těch
Libri Prohibiti,ke kterým rád se vracím,
otáčím listy zvolna,vždyť není žádný spěch
a Ty zdáš se mi tak kouzelná...
Autor Skywalker, 29.03.2005
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Klín Tvůj že jistota, tu díš?
můj zájem vyvolá pak tohle rčení o to spíš
oč s jistotou mě svírá samota...

24.11.2010 03:52:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí