Tak to vždy bylo

Tak to vždy bylo

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~

--------------------------

~~~~~~~~
Život je někdy jako nic
ať trvá krátce nebo víc
musí se brát jaký je
smutný,šťastný a…miluje.
Večer svíčky zapálíme
v jejich plamíncích
když svoje oči přivíráme
ty co už nejsou zahlédneme
na nás se usmějí a zašeptají
„neplakej“
s tím se nic dělat už nedá
život je takovej...škoda.
Nikdo a nic věčně netrvá
každý ať si památku
ve svém srdci
uchová.

Tak to vždy bylo
tak to je a bude stále
platí to jak pro chudého
i pro pana krále...

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 27.09.2023
Přečteno 60x
Tipy 20
Poslední tipující: CULIKATÁ, Bufik, Fialový metal, jenommarie, Psavec, Žluťák, Marten, mkinka, IronDodo, J's .., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a uschované

27.09.2023 23:48:06 | Bufik

ta je milá

27.09.2023 17:13:46 | stormeater

To jsi napsala hezky

27.09.2023 16:35:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí