Na křídlech vášně

Na křídlech vášně

Anotace: ...

Na křídlech vášně výš a výš letíme,

v srdci plamen zažehne, který čas nehasí

Oheň mě k nebeským výšinám žene,

kde se sny a skutečnost splétají

 

Vášeň mě každým krokem provází,

nové dobrodružství a vášeň přináší

Nemohu se zastavit ani popadnout dech,

vášeň mě pohání, když se zdá, že je vše ztraceno

 

Vášeň je jako vítr, který mi tvář hladí,

radost a svobodu bez hranic přináší

Na křídlech vášně se svět otevírá,

plný možností a nekonečného potenciálu

 

Vášeň mi dodává sílu překonat překážky,

bojovat za své sny a cíle mě nechává

Na křídlech vášně se neohroženou stávám,

všechny překážky s lehkostí překonávám a vítězím

 

Ať se mi temnota či bouře vyhýbá,

na křídlech vášně se neztrácím

Vášeň mě osvobozuje zároveň posiluje,

být tím, kým jsem a žít naplno

Autor Misha, 30.09.2023
Přečteno 57x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, IronDodo, Psavec, Bufik, cappuccinogirl, Fialový metal, Žluťák, zde.neck, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi.

30.09.2023 14:31:16 | Psavec

děkuji za milý komentář

30.09.2023 20:34:35 | Misha

Být tím kým jsem je dobrý obrat

30.09.2023 12:20:23 | mkinka

děkuji moc za pěkný komentář, těší mě, že se Ti líbí:-)

30.09.2023 20:34:19 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí