Rozlučková

Rozlučková

Anotace: ale já se neloučím:)))

Děkuji vám za ta dlouhá léta,
teď když v přírodě vše rozkvétá,
loučím se já s vámi drazí...
ze smutku až v týle mrazí.

Děkuji vám za ten čas,
že zazníval tu i můj hlas,
loučím se já s vámi drazí...
život podobá se přeplněné hrázi.

Děkuji za vaše dary,
že takovou jaká jsem jste mě brali,
loučím se já... přátelé,
vzpomínejte na mne vesele...
Autor Christien, 30.03.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec se mi líbí asi nejvíc...

10.06.2007 15:41:00 | mattoni.uz.neni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí