Pro Elišku

Pro Elišku

Anotace: na naše 1. VELKÉ TOULÁNÍ a vymazanou paměť

Krásná jak po loňském tahu
ve vytahaných ponožkách
by Gucci‘s twenty-second hand
a s víčky jak oblaky na Uralu
v opileckých mrákotách
Toulám se s tebou Litvínovem.

S tebou má Věčná na zádech
i s tebou má Jiná vedle v škarpě
válíme sudy s i bez předsud(k)ů
Vždy’t mládí v nás ještě roste
Je jedno, kde se probudíme
v Litvínově nebo v Mostě!
Autor EsteeG, 30.03.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí