Vítr ten se s draky honí

Vítr ten se s draky honí

Anotace: ~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~

------------------------
Mlha lehce ráno klesne
zdraví v trávě kaštany
všechny květy podzimu
ty pohladí svou dlaní,
pozdraví louky,zahrady
také vrabce na chodníku
pak pomalu se rozplyne
s větrem si podá ruku.
Vítr si trochu foukne
z chodníků listí odklidí
schová se zbytek slunce
a zamračí se na lidi,
podzim si pro sebe šeptá
že už nějaký ten pátek
tak trochu chladím
kolem krku si dej šátek.

Vítr ten se s draky honí
náš drak skončil na stromě
a teď si asi trochu brečí
a volá,hej,vem si mě.
To co padá to nejsou slzy
to se prý nebe mračilo
děcka domů utíkaly
a najednou vám pršelo.
Co ten drak na stromě?
No co asi.
Ten tam prý počká
až se vyčasí...
a dočká se?
Snad.
Asi.

~~~~~~~~

----------------------

Autor Květka Š., 03.10.2023
Přečteno 54x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, IronDodo, Žluťák, MatyhoZmaty, Isabella, Psavec, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

03.10.2023 15:31:10 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí