Stacionář

Stacionář

Stacionář

Jak vždycky, nám to přijde správné,
Jít do stacionáře, u Nás, prostě, vládne

Někdy, to není vůbec snadné,
Ale ve finále, únava ani nechuť, Nás nenapadne.

To je prostě Náš oblíbený Stacionář,
Který, je velice, převelice, Náš duševní kamarád...

Máme chuť, smát se i brečet,
Ale tady nikdy nebudeme v rohu klečet.

A to je Náš Stacionář,
Který má, jej, každý klient, prostě moc rád.
Autor Katka1238, 04.10.2023
Přečteno 85x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, CULIKATÁ, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí