Někdy si smutek sedne na duši

Někdy si smutek sedne na duši

Anotace: ...

Někdy si smutek sedne na duši

a té to vůbec nesluší

 

V hlubinách hledáš příčiny

odpověď často chceš i znát

však to, co cítíš je jen chlad…

 

Prázdnota roli přebírá

oblékla masku upíra

a přikryje Tě pláštěm svým

 

Pod ním jen čekáš

co přijde……………

…………………..vím?

 

A je tu chvíle nádechu

pomalu vnímáš, že už je tu

odstrčíš upírá co z Tebe sál

odložíš plášť „co prý hřál“

 

V nahotě spatříš nový den

vzbudíš se….přemýšlíš…byl to sen?

Autor JSJ, 06.10.2023
Přečteno 54x
Tipy 11
Poslední tipující: martinaV, IronDodo, CULIKATÁ, Marťas9, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by se člověk ze zlého snu a smutku na duši probudil do veselého rána.

06.10.2023 20:27:17 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí