V mé hlavě

V mé hlavě

Anotace: ...jaký jsem...

V mé hlavě

Mám ve své hlavě temno
Chci pocity své vyjádřit
Vnímám věci letmo
A nevím kam je zařadit

Mám ve své hlavě soumrak
Kdy tma je denní světlo
A trapně čekám na zázrak
Když krví peří vzlétlo

Mám ve své hlavě bordel
Hlasy slyším ze všech stran
A Pán Bůh vynes ortel
V pekle se mi smál Satan

Mám ve své hlavě bolest
Mučí mě ať spím či bdím
Mám ji tam snad už sto let
Ani nevíš jak trpím

Mám ve své hlavě něco
A nemám už tam zhola nic
Rozežírá mě lecco
Tím umírám čím dál víc

Mám v hlavě zase strach
Strach, že se nerozední
A měsíc ten bílý vrah
Chystá mi smrt nevšední

Mám v hlavě mrazivý chlad
Nemám touhu zářit zas
Hroby mají na mě hlad
A zuby mi trhají vaz

Mám v hlavě ničivou spoušť
Zem je tam jen spálená
Zbyla tam jen horká poušť
A města kdysi nádherná

Mám ve své hlavě trosky
Z těch měst zbyly jen ruiny
Jen doutnající kostky
Na těch kostkách trhliny

Mám ve své hlavě zkázu
Zkázu své hříšné duše
Už vidím pekla bránu
Jen láva a kus souše

Mám v hlavě černou noc
Svíčka zhasla jak život
Mou mysl má temná moc
Připlul Charón lodivod
Autor Kain de Amedha, 30.03.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí