Vzpomínka...

Vzpomínka...

Zazněl velmi smutný smích
Kyvadla hodin se zastavila
A v tichu byly slyšet
Tvé vrzající boty

Stáli jsme tam už hodně dlouho
A vzdávali se pod ranami osudu.
Venku jakýsi dravec zachraňoval mláďata

Odplavená pěna
Zkrátila průpovídku, jež stoupala na rty
A zbylo jen tajemné zasmání v agónii
Tolik nahoty zesměšňující svou bledost

Pod maskou slz zůstaly
Čestné oči majáku trosečníků

Už to začalo...
Autor RadekČ, 08.10.2023
Přečteno 137x
Tipy 15
Poslední tipující: RadoRoh, IronDodo, Kaňka, Ophelia81, narra peregrini, Žluťák, Anfádis, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No téma jak dělané pro úvahy o čem text je. Ale tak to má být

11.10.2023 10:22:40 | Admirál

Poezie.

09.10.2023 08:59:08 | RadoRoh

Cítím z toho smutek.

08.10.2023 12:04:39 | mkinka

Emoce k básním patří a těší mě, když zarezonují...děkuji

08.10.2023 15:29:39 | RadekČ

Rádo se stalo a těším se na další básně

08.10.2023 15:37:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí