Oble hranatá

Oble hranatá

Anotace: Snad se mýlím, snad se mýlí...

V rytmu jedna druhá třetí
Klepu hýžděmi
Vyťukávám svoji hloupou báseň
Hudbu pro krokodýly
Snad se mýlím, snad se mýlí
Nemám hebkost motýlích křídel
Nemám šustot sametu
/je ne sais pas et je ne comprends /

Ztracena v šedym světě
- tak trochu planouc po odvetě –
tak trochu rdousíc tvoje rámě
životem běhá, nepoznaně
neoddaně
tak trochu oble hranatá
/je ne sais pas et je ne comprends/

Za zvuku plechového bubínku
Rýmuji tiše a taky trochu hloupě
Svý náctiletý nářky
- to přejde věkem holka, seš ještě moc mladá –
kyvadlují mi hodiny
- je čas dosáhnout hladiny –
vynořit se.
Ale zatím pořád
/nevím a nerozumím/

Je sais…je ne comprends pas.
Autor Franti, 31.03.2007
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Otázky a pochyby ...
už mě dneska netrápí
občas zajdu na ryby ...
... No a život .. ??
... ... ... ten se vytrh z opratí ...

01.04.2007 12:00:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí