Komu?

Komu?

Komu to chceš říct
když nikdo tu není
jak tvářit se mám
když nevím jak dál

kamení v srdci mám
a hoří moje duše
sebe sám postrádám
a krev plní skruže

a když už nevíš co se má
dej pod jazyk si kámen
pak bude tvoje já
moci říci ámen

bez žíly se nedá žít
a bez rozumu mluvit
a stačí říci dík
když můžeš všechno ztlumit

i to prázdno co tě má
v tváří tvář se podívá
a ten hrob co tobě patří
můžeš prodat klidně za tři!
Autor Krykry, 17.10.2023
Přečteno 128x
Tipy 8
Poslední tipující: Jarunka, V.N.Losinský, IronDodo, Sonador, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné verše....,,oslovily."

15.02.2024 22:26:19 | Jarunka

Krykry kykyry híííííí-skvělý text...:-D*

17.10.2023 19:54:19 | Frr

Díky

17.10.2023 19:56:23 | Krykry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí