Klubko lží

Klubko lží

Prosím, řekni mi,proč moje srdce svírá
ten cit, jenž odumírá
prosím,řekni mi,proč moje oči vidí
jen slova co nenávidí,
proč to,co bylo,není tak jak bylo
a já už nejsem ten,který byl tvou nocí a tvým dnem
jsem jen střípkem lží,mlha,co sklo zamlží
v kostech bolest,v tváři rmen,jsem už jen pouhopouhý ten,
co byl sám sebou podveden
Autor Krykry, 19.10.2023
Přečteno 77x
Tipy 20
Poslední tipující: Jarunka, Bufik, Žluťák, Anfádis, fisus, cappuccinogirl, Kan, Fialový metal, o3_gambit, paradoxy, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí